Windows 7 Kitabı; Üniversitelerde Kaynak Ders Kitabı Seçiliyor

by Bilgehan 7. Aralık 2013 01:27

Burak ile birlikte yazmış olduğumuz Windows 7 kitabımız ile ilgili; okuyucularımızdan çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Türkiye genelindeki birçok Üniversitemizde, Bilgisayar dersleri veren Öğretim Üyelerinden, Öğretim Görevlilerinden ve Araştırma Görevlilerinden, derslerin işlenmesinde kitabımızdan faydalandıklarına dair mailler geliyor.


Aşağıda isimleri yazılı olan Üniversitelerimizin değişik bölümleri tarafından; Windows 7 kitabımızdan kaynak ders kitabı olarak yararlanılmaktadır. Aşağıdaki liste, dersleri veren akademisyenlerimizin gelen mailler sonucu tespit edebildiğim Üniversitelerimizdir. (Eğer siz de kitabımızdan faydalanıyorsanız, Üniversitenizin ve bölümünüzün ismini mail atarsanız listeye ekleyebilirim.) 


1) Amasya Üniversitesi - Teknoloji Fakültesi -Yrd.Doç.Dr.Engin Ufuk ERGÜL

2) İstanbul Üniversitesi - Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu - Öğr.Gör.Mehmet Tevfik İZGİ

3) Karadeniz Teknik Üniversitesi - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu - Yrd.Doç.Dr.Gökhan YILMAZ

4) Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi - Gevaş Meslek Yüksek Okulu - Öğr.Gör.Hasan ÇELİKYÜREK

5) Harran Üniversitesi -Bilgi İletişim Teknikleri Dersi

6) Çanakkale Üniversitesi - Informatics Technologies in Education I - Öğr.Gör.Ercan ÇAĞLAR

7) Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları

 

Kitabın akademik çevreler tarafından da ilgi görmesi, kitabın yazımı esnasında göstermiş olduğumuz farklı kullanıcı profillerine hitap edebilme çabamızda başarılı olduğumuzun da kanıtı niteliğinde oldu. Kitabın Üniversiteli arkadaşlarımız tarafından da beğenilmesi ve faydanılması gerçekten mutluluk verici.


Yorumlar kapalı.

Yasal Uyarı

Bu sitede sunulan tüm bilgi, dökümanların kullanımından doğacak sorunlardan yazar sorumlu tutulamaz. Bu site ve günce(blog) işverenimin görüşlerini, amaçlarını, planlarını veya stratejilerini temsil etmez. Tüm yazılanlar aksi belirtilmedikçe benim fikrimdir. Uygunsuz yorumlar silinecektir.
© Copyright |Bilgehan GÜRÜNLÜ | 2007 - 2023