Windows 7; En Çok Satılan 2.Kitap

by Bilgehan 15. Kasım 2010 18:51

Değerli dostum Burak Kanmaz ile yazdığımız Windows 7 kitabımız, Türkiye'nin en popüler alışveriş sitesi olan Hepsiburada'da en çok satılan bilgisayar kitapları sıralamasında 2.sıraya yükseldi.

 



Bunun yanı sıra en çok satılan 7 kitaptan 6 tanesinin Kodlab yayınevinden çıkmış olması da gerçekten gurur verici.
Ayrıca  www.windowskitabi.com sitemizi ziyaret ederek Windows 7 kitabımızı  satın alabileceğiniz diğer alışveriş sitelerini de görebilirsiniz. Son olarak kitabın artık kitabevi raflarında yerini almaya başladığını duyurmak isteriz.

Yorumlar (4) -

23.11.2009 19:28:56 #

Tuna

İE 8 Açık Ara Önde Gözüküyor Ama Şuan Windows 7 Daha Yeni Olduğu İçindir..
Windows 7 PC'lerimize 1 Sene İçinde İyice Yerleştiğinde, Emeklerinizin Daha Fazlasını Alacaksınız Kitabınızla Eminim..

Teşekkürler, Başarılar Arkadaşım..

Tuna Türkiye

18.12.2009 05:21:41 #

Bilgehan Gürünlü

Merhaba. Başarı dilekleriniz için teşekkür ederiz.

Bu kitabı maddi getirilerini düşünerek yazmadık, bizim için içerik olarak başarılı bulunması ve okuyucunun kitabımıza vermiş olduğu paranın karşılığını alabilmiş olması asıl başarıdır.

Kitap yazmak için gerçekten ciddi bir mesai harcıyorsunuz ama doğru orantılı olarak maddi bir getirisi olmuyor.

Ülkemizde halen süren ekonomik sıkıntılardan dolayı şu günlerde çok az bilgisayar kitabı basılıyor ve bu basılan kitaplar da yazarların,yayıncıların fedakarlıkları sayesinde ortaya çıkabiliyor.

Bilgehan Gürünlü Türkiye

2.01.2010 13:53:28 #

Mehmet Sertel

Bilgehan Bey Merhaba, kitabinizi aldim ve okumaya devam ediyorum.Gerçekten faydali bir eser ortaya çikmis. Kitaba verdigim paraya degdi dogrusu Smile Emeklerinize saglik diyorum. Iyi Çalismalar.

Mehmet Sertel Türkiye

13.01.2010 05:28:02 #

Aslı Tekbilek

Merhaba, ben bir kitabi almadan önce tabir yerindeyse kili kirk yaran bir kisiyim.Kitabinizi DR de inceledikten sonra (kitabi almadan önce o magazaya 3 defa gittim ve her seferinde acaba alsam mi diye düsündüm), kitabinizi aldim. Gayet basarili bir kitap ortaya çikmis. Bunun için size ve Burak Bey'e tesekkür etmek istiyorum.

Aslı Tekbilek Türkiye

Yorumlar kapalı.

Yasal Uyarı

Bu sitede sunulan tüm bilgi, dökümanların kullanımından doğacak sorunlardan yazar sorumlu tutulamaz. Bu site ve günce(blog) işverenimin görüşlerini, amaçlarını, planlarını veya stratejilerini temsil etmez. Tüm yazılanlar aksi belirtilmedikçe benim fikrimdir. Uygunsuz yorumlar silinecektir.
© Copyright |Bilgehan GÜRÜNLÜ | 2007 - 2023